Koulutus ja konsultointi

Tehokkuutta liiketoimintaan TP Profiitin asiantuntijoilta

Konsultointi

TP Profiitti on tukenasi yrityksesi eri vaiheissa perustamisesta lähtien aina erilaisiin yritysjärjestelyihin ja yhtiömuodon muutoksiin. Autamme optimoimaan ja kehittämään yrityksesi toimintoja, jolloin tuloksena on mahdollisimman tehokkaasti toimiva organisaatio.

Liiketoiminnan ja sen eri prosessien, kuten esimerkiksi henkilöstöprosessien ja organisaatiorakenteen kehittäminen selkeyttää yrityksen ydin- ja tukitoimintoja. Näin voidaan maksimoida eri prosessin vaiheista saatavat hyödyt ja minimoida toimintaan liittyvät riskit.

Meillä on asiantuntemusta eri toimialojen taloushallinnosta. Kokemuksemme kattaa myös kansainväliseen liiketoimintaan liittyvän taloushallinnon. Ota meidät avuksesi, kun yrityksesi on suurien tai pienien muutosten edessä: sukupolvenvaihdos, yhtiöittäminen, yrityskaupat, liiketoiminnan tehostaminen, yritysten perustamiset ja lopettamiset sekä kansainvälistyminen ovat kaikki osaamisaluettamme.

Ota yhteyttä

Koulutukset yrittäjille ja työntekijöille

TP Profiitti järjestää taloushallintoon, henkilöstöhallintoon ja liiketoiminnan tehostamiseen liittyviä koulutustapahtumia niin yrittäjille kuin yritysten työntekijöille. Lue lisää Koulutukset-sivultamme.

Tutustu tästä aloittaville yrittäjille ja uusille yrityksille suunnattuihin palveluihimme.