Yrityksemme

TP Profiitti - kokonaisvaltaisia taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluja

TP Profiitti tarjoaa taloushallintopalveluja raikkaalla otteella, ajan hermoilla pysyen. Me näemme kirjanpidon ja taloushallinnon mahdollisuutena yritykselle, ei vain pakollisena velvollisuutena. Me haluamme osoittaa, miten Sinun yrityksesi käyttää taloushallintopalveluja niin, että saat niistä maksimaalisen hyödyn liiketoiminnallesi.

Toimintamme perustuu luottamussuhteeseen asiakkaan kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme sähköisiä kirjanpidon palveluja, jotka räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin ja toimialaan sopiviksi. Olemme enemmän kuin palveluntarjoaja: olemme yrityksesi tuki ja turva taloushallinnon eri osa-alueilla. Kirjanpidon lisäksi toimimme halutessasi yrityksesi talous- ja henkilöstöpäällikkönä. Teemme mitä lupaamme ja teemme sen sovitussa aikataulussa.

Asiantuntijat käytössäsi

Olemme alamme asiantuntijoita - kuten sinä omasi. Kun me pysymme perillä ja ajan tasalla vero-, tili- ja muiden talousasioiden säännöstöviidakosta, pidämme huolta, että hallintosi täyttää uusimmat määräykset ja säädökset. Silloin sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Halutessasi autamme sinua laajemmin, esimerkiksi kehittämään liiketoimintaasi ja sen prosesseja sekä koko organisaatiota. Mikäli olet aloittava yrittäjä, autamme sinua yrityksen perustamisessa aina yritysmuodon valinnasta verotukseen ja taloushallintoon liittyvissä haasteissa.

Meillä on vuosikymmenien kokemus niin teollisuuden, kaupan, matkailun, kuin vienti- sekä rakennusaloilta - myös kansainvälisissä yrityksissä. Kun tulet asiakkaaksemme, haluamme oppia tuntemaan liiketoimintasi ja alasi, jotta voimme olla yrityksesi oikea kumppani taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon aloilla. Näin sinäkin hyödyt palveluistamme enemmän kuin uskotkaan.

Ota yhteyttä